Velden zijn niet correct ingevuld

Informatiebijeenkomst – (vrijwilligers)vergoedingen en fiscale gevolgen

Laat je niet onaangenaam verrassen door de Belastingdienst! Stichtingen en verenigingen die vergoedingen betalen zijn aan fiscale regels gebonden. Voorkom onverwachte naheffingen. Van tijd tot tijd wordt de regelgeving op onderdelen aangepast. Om u bij te praten over de laatste ontwikkelingen organiseert het VIP Aa en Hunze op dinsdag 10 april een bijeenkomst.

Het uitbetalen van (on)kostenvergoedingen aan vrijwilligers en ZZP’ ers, het inhuren van een artiest of iemand die zijn diensten aan de stichting of vereniging verleent, maar ook het uitreiken van cadeaubonnen en kerstpakketten is niet altijd zonder fiscale gevolgen. Na de bijeenkomst herkennen deelnemers situaties waarbij mogelijke fiscale regels gelden en weten zij de benodigde informatie te vinden. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen.

De bijeenkomst wordt gegeven door Meindert Baptist, financieel controller bij Kwartier Zorg & Welzijn. Hij praat de deelnemers bij over de (fiscale) voorschriften, waarbij tevens de ontwikkelingen worden besproken binnen de wet- en regelgeving zoals de wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties).

De bijeenkomst is op dinsdag 10 april bij Impuls aan de Schoolstraat 1 in Gieten. De avond start om 19.30 en is tot 21.30 uur.Gegevens


Aangeboden door
Impuls - VIP!

Adres
Schoolstraat 1 in Gieten

Tijdstip
19:30

Uiterste inschrijfdatum
6 apr. 2018

Reactie sturen naar de aanbieder

Helaas kunt u niet meer reageren, de uiterste inschrijfdatum is verstreken

Naar overzicht