Velden zijn niet correct ingevuld

Gratis online thuiscursus EHBO

Het Rode Kruis stelt speciaal voor alle thuisblijvers in Nederland een gratis online thuiscursus EHBO beschikbaar. Hiermee leer je vanuit huis via je laptop of tablet hoe je eerste hulp verleent bij veelvoorkomende situaties.

Volg de cursus in je eentje, of samen met je partner of huisgenoten. Ga aan de slag met iets waar je anders misschien geen tijd voor hebt, en besteed je tijd thuis op een leuke en nuttige manier. Schrijf je vandaag in voor de thuiscursus!

Je leert een slachtoffer in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten te alarmeren en EHBO te verlenen bij:

  • Brandwonden
  • Huidwonden
  • Bloedingen
  • Verslikking
  • Letsels door contact met dieren en planten

De thuiscursus duur ongeveer 1,5 uur. Op een laptop of tablet werkt de online thuiscursus het beste. Per persoon kan je één cursus bestellen.

Klik hier om haar de webshop van het Rode Kruis te gaan.Gegevens


Aangeboden door
Impuls - VIP!

Adres
Rode Kruis

Tijdstip
00:00

Uiterste inschrijfdatum
1 dec. 2020

Sectoren
Hulpverlening, zorg en welzijn

Reactie sturen naar de aanbieder

Door middel van onderstaand formulier kunt u een reactie plaatsen op deze training. Heeft u al een account bij ons dan kunt u inloggen zodat u niet de gegevens opnieuw hoeft in te voeren.

Hoe wilt u reageren?

Organisatiegegevens

Naam & aanhef

Gegevens

Reactie

Door bovenstaande keuze aan te vinken verklaard u akkoord te gaan met de voorwaarden voor trainingen (opent in nieuw tabblad).

Naar overzicht