Velden zijn niet correct ingevuld

Bijeenkomst (vrijwilligers) vergoedingen en fiscale gevolgen voor non profit organisaties

Helaas komen soms non-profit organisaties en/of vrijwilligers in de problemen omdat ze onvoldoende bekend zijn met het onderwerp "vergoedingen en fiscale gevolgen".

Want ook non-profit organisaties en vrijwilligers kunnen te maken krijgen met de belastingdienst. Maar wanneer heeft een non profit organisatie hier mee te maken en welke regels gelden er dan?

Meindert Baptist is deskundig op dit gebied en verzorgt een avond over dit onderwerp. Tijdens deze avond wordt nuttige info gegeven. De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:  

  • Welke vergoedingen mogen onbelast verstrekt worden?
  • Wanneer krijgt uw organisatie met de belastingdienst te maken?
  • Wat moet er zoal geregistreerd worden?

Let bijvoorbeeld op met extra's als een kerstpakket of VVV- bon als uw vrijwilliger een maandelijkse vrijwilligersvergoeding ontvangen. Want ook cadeautjes worden door de belastingsdienst gezien als inkomen. En dan zit u zomaar ineens boven het maximale, onbelaste bedrag dat u aan vrijwilligers mag uitbetalen.

En wat te doen met het uitbetalen van bijvoorbeeld artiesten en sprekers?

Deelnemers aan deze traiining kregen allerlei handige tips en trucs om onverwachte belastingaanslagen te voorkomen en te omzeilen. Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen.

 

 Gegevens


Aangeboden door
Impuls - VIP!

Adres
Schoolstraat 1 Gieten

Tijdstip
19:30

Uiterste inschrijfdatum
22 okt. 2017

Reactie sturen naar de aanbieder

Door middel van onderstaand formulier kunt u een reactie plaatsen op deze training. Heeft u al een account bij ons dan kunt u inloggen zodat u niet de gegevens opnieuw hoeft in te voeren.

Hoe wilt u reageren?

Organisatiegegevens

Naam & aanhef

Gegevens

Reactie

Door bovenstaande keuze aan te vinken verklaard u akkoord te gaan met de voorwaarden voor trainingen (opent in nieuw tabblad).

Naar overzicht