Velden zijn niet correct ingevuld

NOV - Kennis Boost week

In de week van 1 november tot en met 4 november start de Kennisboostweek, een week vol (gratis) webinars waarin inspirerende gastsprekers kennis en inspiratie over vrijwillige inzet delen. In deze week staan er meer dan 20 webinars gepland die je kunt bijwonen. Kijk hier naar het volledige programma en tip gerust de mensen in jouw omgeving.

Vrijwilligerswerk vanuit een wetenschappelijk perspectief

Dit jaar brengen Dr. Stephanie Koolen-Maas, onder andere onderzoeker bij Rotterdam School of Management, en Prof. dr. Lucas Meijs, hoogleraar Strategische Filantropie en Vrijwilligerswerk bij dezelfde RSM, bij de Kennisboostweek een wetenschappelijk perspectief op belangrijke onderwerpen.

 

Diversiteit en inclusie in vrijwillige inzet

Culturele diversiteit is een belangrijk onderwerp met veel verschillende invalshoeken. In de Kennisboostweek zijn er daarom diverse webinars over dit onderwerp. Zoals:

 

Lunchbreak-tip

Pak een van de 3 korte lunchbreaks mee. ‘De kans van nieuwkomers als vrijwilliger’ kun je vinden bij de rest van het programma op de dag dat het jou het beste uitkomt.

 

Van jong tot oud

Wil je juist meer weten over jongeren en vrijwilligerswerk, of meer over ouderen of intergenerationeel contact. Er is genoeg te vinden. Bijvoorbeeld:

 

Samenwerken met bedrijven

Als maatschappelijke organisaties samenwerken met bedrijven, soms nieuw of onbekend terrein. Daarom vinden er in de Kennisboostweek verschillende webinars plaats die zich daarop focussen.

 

Van samenwerken met gemeenten tot social media werving

De Kennisboostweek biedt verder nog een breed scala aan andere webinars. 

Al met al is er weer volop inspiratie te vinden in de Kennisboostweek. Schrijf je nu (gratis) in voor deze webinars of tip mensen in jouw omgeving om deze bij te wonen. Je bent van harte welkom.

 

En verder

Naast de Kennisboostweek gebeurt er nog meer moois in het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet.

  • Doe jij als maatschappelijke organisatie bijvoorbeeld mee met de Dag van de Ondernemer en zet je de ondernemers waarmee jullie samenwerken in het zonnetje op 19 november?
  • Of ben jij al aan het voorbereiden op de 4e campagneweek van 6 t/m 13 december? Download de voorbereidingskit hier (pdf).
  • 18 november is de ALV van Vereniging NOV: veerkracht, vernieuwing en kansen in onzekerheid Lees meer >>>
  • Welke behoefte aan vrijwilligers heb jij? Vertel het ons in vijf minuten met de quick scan op surveymonkey.


Gegevens


Aangeboden door
Impuls - VIP!

Adres
online - dag en tijdstip afhankelijk van training

Tijdstip
00:00

Uiterste inschrijfdatum
26 nov. 2021

Reactie sturen naar de aanbieder

Helaas kunt u niet meer reageren, de uiterste inschrijfdatum is verstreken

Naar overzicht