Velden zijn niet correct ingevuld

Een week vol online webinars en bijeenkomsten. Boost je kennis en doe mee!

KENNISBOOST WEEK "NIEUWE GEZICHTEN"

Het NOV is landelijke organisatie die opkomt voor de belangen van vrijwilligers en de positie versterkt van het vrijwilligswerk in de samenleving.

Het NOV organiseert samen met lokale organisaties (o.a. VIP's en Steunpunten vrijwilligerswerk) in 2021 het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet met als thema "Mensen maken Nederland". 

De tekst hieronder is overgenomen van de wenbsite van het NOV: 

Met het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet willen we heel graag zo veel mogelijk kennis met elkaar opdoen over hoe we nieuwe gezichten bereiken. We willen graag zowel kennis als ervaringen met je delen waarbij de 8 doelgroepen centraal staan. 

We willen dat gaan doen tijdens de zogenaamde kennisboostweken. Tijdens zo'n week bieden we je een uitgebreid programma met allemaal verschillende kennisboostsessies. De eerste kennisboostweek, met thema 'Nieuwe gezichten', is gepland in de week van 16 tot en met 20 november. 

De eerste sessies zijn al vastgelegd zoals je onderstaand kunt zien, maar houd de website in de gaten, want er volgt nog meer! Je kunt vanaf nu ook al aanmelden voor de sessies. Gegevens


Aangeboden door
Impuls - VIP!

Adres
thuis achter computer, laptop of ipad

Tijdstip
00:00

Uiterste inschrijfdatum
20 nov. 2020

Reactie sturen naar de aanbieder

Helaas kunt u niet meer reageren, de uiterste inschrijfdatum is verstreken

Naar overzicht