Velden zijn niet correct ingevuld

Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet met als thema "Mensen maken Nederland"

NOV staat voor Nederlandse Organisatie Vrijwilligerswerk, een landelijke organisatie die opkomt voor de belangen van vrijwilligers en de positie versterkt van vrijwilligerswerk in de samenleving. 

Het NOV organiseert in samenwerking met lokale organisaties in 2021 het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet met als thema "Mensen maken Nederland"

Met dit Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet willen we heel graag zo veel mogelijk kennis met elkaar opdoen over hoe we nieuwe gezichten bereiken. We willen graag zowel kennis als ervaringen met je delen waarbij 8 doelgroepen centraal staan. Dit doen we tijdens de zogenaamde kennisboostweken. Tijdens zo'n week bieden we je een uitgebreid programma met allemaal verschillende kennisboostsessies. 

Hier vind je de opnames van de webinars van de Kennisboostweken van juni 2021 en november 2020. 

 Gegevens


Aangeboden door
Impuls - VIP!

Adres
thuis achter computer, laptop of ipad

Tijdstip
00:00

Uiterste inschrijfdatum
1 jan. 2022

Reactie sturen naar de aanbieder

Door middel van onderstaand formulier kunt u een reactie plaatsen op deze training. Heeft u al een account bij ons dan kunt u inloggen zodat u niet de gegevens opnieuw hoeft in te voeren.

Hoe wilt u reageren?

Organisatiegegevens

Naam & aanhef

Gegevens

Reactie

Door bovenstaande keuze aan te vinken verklaard u akkoord te gaan met de voorwaarden voor trainingen (opent in nieuw tabblad).

Naar overzicht