Velden zijn niet correct ingevuld
houd het vuur aan 2 (HOME)
Zomersluiting VIP 22 juli t/m 18 augustus

Week van de Vrijwilliger 2017

Van vrijdag 10 maart tot en met vrijdag 17 maart 2017 werd voor de eerste maal "de week van de vrjijwilliger" in de gemeente Aa en Hunze georganiseerd. We kijken terug op een drukke maar ook hele mooie, leuke, inspirerende en gezellige week waarin de spotlight even op het vrijwilligerswerk en vrijwilligers stond.

Eigenlijk is een week veel te kort en zou het het hele jaar de spotlight op vrijwilligers en het vrijwilligerswerk gezet moeten worden! Hieronder een overzicht van de activiteiten tijdens deze week met daarbij korte verslagen, reacties, naslag documenten en natuurlijk ook foto's. Op deze manier kunnen we een en ander nog even nalezen en natuurlijk nagenieten. 

Klik op de naam van de activiteit voor een kort verslag en enkele foto's. 

NL DOET

Workshop Hou het vuur aan                                  

Presentaties op Dr Nassau College

Uitreiking vrijwilligersprijs 

Waarderingsfeest (artikel Dagblad vh Noorden)

Waarderingsfeest 2 (foto's deel I)

Waarderingsfeest 3 (foto'd deel II) 

De jury van de vrijwilligersprijs bestaat uit inwoners uit de gemeente Aa en Hunze, geprobeerd is om een jury samen te stellen die diverse sectoren vertegenwoordigt, die betrokken zijn bij het vrijwilligerswerk in de samenleving van Aa en Hunze.

De jury bestaat uit: Joop Velthuis uit Gasselternijveen, Laurens Schulting en Henny van de Maas uit Gieten, Hilbert Stel uit Grolloo en Nienke Tjassens - Waalkens uit Nooitgedacht.