Velden zijn niet correct ingevuld
Het Varkensparadijs  smalle versie *

Beste vrijwilligers(-organisatie),

Ieder jaar willen we onze waardering tonen voor de vrijwilligers in Aa en Hunze. Vorig jaar deden we dat met de vrijwilligersprijzen en het vrijwilligerswaarderingsfeest. Dit jaar willen we jullie in het zonnetje zetten en nodigen we u uit voor het theaterstuk: “Het Varkensparadijs”. U kunt kiezen tussen de voorstelling van woensdag 19 en zondag 23 september 2018.

Aanmelden
Er zijn 440 entreekaarten beschikbaar voor vrijwilligers. Vanaf 7 mei t/m 1 juni kunt u zich aanmelden. Aanmelden kan alleen schriftelijk via het antwoordformulier in de Schakel (week 18) of via het online formulier. Ook kunt u een geprinte versie naar ons toesturen. Aanmeldingen voor 7 mei worden niet in behandeling genomen. Let op: vol is vol!


Het Varkensparadijs
“Het Varkensparadijs” is een historisch docudrama waarin de periode 1904 tot 1970 van de vroegere varkensslachterij Udema centraal staat. Een geromantiseerd verhaal over de voormalige belangrijke werkgever in de wijde omgeving van Gieten. Het theaterstuk wordt uitgevoerd door de plaatselijke theatergroep Helmers, dat 150 jaar geleden is opgericht.

De avond
Vanaf 19.00 uur bent u welkom op de theaterlocatie: Molen Hazewind, Eexterweg 2a, Gieten. Om 20.00 uur is het welkomstwoord door wethouder Co Lambert. Waarna de voorstelling om 20.15 uur begint. De voorstelling wordt onderbroken voor een pauze waarna het tweede deel van de voorstelling wordt opgevoerd. Hierna (rond 23.00 uur) is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar na te praten.

Afhalen entreekaarten en informatie
Als u entreekaarten hebt aangevraagd, en ze zijn nog niet alle 440 vergeven, ontvangt u van ons een bevestiging per mail. U kunt de kaarten in week 36 (maandag 3 t/m woensdag tussen 9.00 - woensdag 5 september tussen 9.00 - 19.00 uur) bij het VIP, Schoolstraat 1 in Gieten, ophalen. Zodra alle kaarten zijn ‘verdeeld’ ontvangt u een mail dat aanmelden niet meer mogelijk is.

Heeft u naar aanleiding van deze uitnodiging nog vragen? Dan kunt u terecht bij Antoinet Blom via (0592) 24 59 17 of blom@impuls-welzijn.nl
 
Contactgegevens Vrijwilligers Informatie Punt (VIP)
Schoolstraat 1 ● 9461 AA Gieten
Postbus 50 ● 9460 AB Gieten