Velden zijn niet correct ingevuld

Wie wint de Stimuleringsprijs Vrijwilligers Aa en Hunze 2017?

Op 17 maart 2017 reikt de gemeente Aa en Hunze opnieuw de Stimuleringsprijs Vrijwilligers Aa en Hunze uit. Wethouder Harry Dijkstra: “Onze gemeente heeft ruim 500 grote en kleine vrijwilligersorganisaties. Met deze prijs spreken wij onze waardering uit voor alle vrijwilligers die hierin actief zijn.”

Stimuleringsprijs

De Stimuleringsprijs wordt in principe eens in de twee jaar uitgereikt aan een (jonge) vrijwilliger en een vrijwilligersorganisatie/vrijwilligersgroep die een bijzondere prestatie in Aa en Hunze levert. Onderscheidt deze persoon, groep of project zich bijvoorbeeld doordat zij/hij creatief, vernieuwend, origineel, vindingrijk is? Ook een vrijwilligersproject met meerwaarde voor de samenleving maakt kans.

De prijs is onderverdeeld in drie categorieën:

  • Stimuleringsprijs jonge vrijwilliger (12 tot 23 jaar)
  • Stimuleringsprijs individuele vrijwilliger (vanaf 23 jaar)
  • Stimuleringsprijs vrijwilligersorganisatie, vrijwilligersgroep of vrijwilligersproject

Prijs

De prijs bestaat uit een bronzen beeldje dat speciaal hiervoor is ontworpen door Yvonne Visser uit Nijlande en een geldbedrag. Voor de jonge vrijwilliger is er de ‘Je bent een kei’-prijs en een cadeau.

Aanmelden vóór 15 januari 2017

Iedereen kan een (jonge) vrijwilliger, vrijwilligersorganisatie, vrijwilligersgroep of vrijwilligersproject aanmelden voor de Stimuleringsprijs Vrijwilligers Aa en Hunze. Dit kan tot zondag 15 januari 2017, via een digitaal aanmeldformulier. Dit formulier kunt u invullen via www.aaenhunze.nl/vrijwilligersprijs.

Vragen?

Als u niet in de gelegenheid bent om het formulier digitaal in te vullen, dan kunt u het formulier ook telefonisch of via e-mail bij ons opvragen. Of heeft u andere vragen over de Stimuleringsprijs?

Neem dan contact op met Ineke Wilkens, via telefoonnummer (0592) 26 78 80 of e-mail iwilkens@aaenhunze.nl

Op vrijdag 2 december is deze brief  aan de bij het VIP bekende vrijwilligersorganisaties gestuurd. Meer weten of aanmelden? Stimuleringsprijs Vrijwilligers 

 

 

 Naar het overzicht