Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0592) 245 917 di en wo 9.00 – 12.00 uur
|Home|Over ons|Nieuws|Agenda|Contact
   
Terug naar Nieuws

Meld je activiteit aan voor NLdoet 2022!

Gepubliceerd op:

 Ook komend jaar organiseert het Oranje Fonds weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Doe je ook (weer) mee op 11 en 12 maart 2022!

Waarom meedoen aan NLdoet? Elke maatschappelijke organisatie kent het: activiteiten die belangrijk zijn maar waar de tijd voor ontbreekt. Het opknappen van een wijkcentrum, lenteklaar maken van een buurtmoestuin of een leuke high tea organiseren voor bewoners van een zorginstelling. NLdoet is dé kans om ertoe te doen als organisatie. Je legt als organisatie nieuwe contacten, er wordt extra werk verzet met nieuwe vrijwilligers en je zet jullie organisatie in de schijnwerpers. Het Oranje Fonds ondersteunt jullie graag hierbij! 

Financiële bijdrage en gratis promotie
Organisaties kunnen vanaf 8 november weer een bijdrage van maximaal €350 per locatie aanvragen voor bijvoorbeeld materialen en catering. De deadline is 31 januari, maar wacht niet te lang, want op=op. Op nldoet.nl lees je de voorwaarden en vind je het aanvraagformulier. Iedere organisatie krijgt daarnaast begin maart ons NLdoet promotiepakket. In februari 2022 roepen wij heel Nederland in een campagne op om tijdens NLdoet voor iemand anders klaar te staan. Zo maken we samen van NLdoet een succes!

Overweeg je mee te doen maar weet je niet precies hoe? Kijk op www.nldoet.nl voor deze handige draaiboeken en nog veel meer slimme tips en downloads!

Vragen over NLdoet? Neem contact op met het VIP Aa en Hunze of het NLdoet team via nldoet@oranjefonds.nl. Bellen kan ook (tijdens kantooruren): 0900-4488448.

Aanmelding Hét Compliment van Drenthe gestart

15-09-2022
De inschrijving voor Hét Compliment van Drenthe is gestart. Ook dit jaar waardeert de provincie Drenthe het vrijwilligerswerk. Dit is…
Lees meer over Aanmelding Hét Compliment van Drenthe gestart