Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0592) 245 917 di en wo 9.00 – 12.00 uur
|Home|Over ons|Nieuws|Agenda|Contact
   
Terug naar Nieuws

Hét compliment van Drenthe

Gepubliceerd op:

Vanaf 20 oktober stemmen voor Het Compliment van Drenthe 2021

CMO STAMM organiseert, samen met de provincie Drenthe, de tweede editie van Het Compliment van Drenthe 2021. De provincie wil de inzet van vrijwilligers in de provincie extra waarderen en in het zonnetje zetten met deze prijs. In 2021 is er in het bijzonder aandacht voor het thema ‘inclusie’. Dit thema komt uit de Sociale Agenda Drenthe, waaruit ieder jaar een ander thema aan bod komt. 

De hele maand september hebben vrijwilligersorganisaties, verenigingen en initiatieven zich aan kunnen melden. Voorwaarde hiervoor is dat ze een structureel verschil maken en inspirerend zijn voor andere organisaties en voor vrijwilligers.

Van 20 t/m 31 oktober kun je op www.provincie.drenthe.nl/compliment stemmen op de 5 genomineerden. Daarna gaat de jury in beraad en kiest een winnaar die op 7 december, tijdens de Nationale Vrijwilligersdag, de prijs in ontvangst mag nemen tijdens een feestelijke uitreiking.

Burgerschapsdag Dr Nassau College Gieten 

21-03-2024
Op dinsdag 23 april organiseren het Dr. Nassau College Gieten en het VIP een burgerschapsdag. Ook tijdens deze dag staat het doen van vrijwi…
Lees meer over Burgerschapsdag Dr Nassau College Gieten