Velden zijn niet correct ingevuld

Burenhulp Annerveenschekanaal

Dichtbij, laagdrempelig, praktisch, betrokken. Voor incidentele klussen en ondersteuning voor bewoners en door bewoners.

Waarom Burenhulp?

Burenhulp in Annerveenschekanaal is een initiatief van een groep inwoners die graag iets voor een ander wil betekenen. In ons dorp is nog sprake van noaberschap, het omzien naar elkaar en kijken of je de buren een helpende hand kunt bieden. Maar zo af en toe is er toch wat extra ondersteuning nodig. Je wilt niet te vaak terug op je buren hoeven vallen, hebt nog niet veel contact in de buurt of wilt iets binnen korte tijd geregeld hebben. Er zijn allerlei omstandigheden denkbaar waardoor je extra steun kunt gebruiken.  

Waarvoor kun je terecht bij Burenhulp?

Denk daarbij aan het meegaan naar een bezoek in het ziekenhuis tot een keertje de hond uitlaten of een praktisch klusje in huis doen. We willen lokale bedrijven niet in de weg zitten dus het gaat niet om terugkerende klussen. 

Burenhulp is in principe gratis tenzij er materialen aangeschaft worden of er vervoer wordt geregeld. Dan worden de kosten daarvan direct geregeld tussen de hulpvrager en de hulpgever.

Wie bieden de hulp?

Via een huis-aan-huis gehouden enquête is er een inventarisatie gemaakt van eventuele hulpvragen, maar ook de bereidheid van mede-dorpsbewoners om zich in te zetten voor inwoners. Tegelijkertijd werd gevraagd bij wat voor klussen iemand zou willen en kunnen helpen. Inmiddels is er een aardig bestand aan vrijwilligers die regelmatig of zo nu en dan benaderd kunnen worden voor een helpende hand. 

Burenhulp telefoon

Je bent van harte welkom om te bellen met een hulpvraag. Spreek bij geen gehoor naam en telefoonnummer in en een vrijwilliger van Burenhulp belt je terug. Het telefoonnummer is 06-57603551Gegevens


Aangeboden door
Burenhulp Annerveenschekanaal

Activiteiten
Algemeen ondersteunend, Vervoer, Vrijwillige zorg en ondersteuning, Overig

Inzet
Kort durende klus

Sectoren
Hulpverlening, zorg en welzijn

Reactie sturen naar de aanbieder

Hoe wilt u reageren?

Organisatiegegevens

Naam & aanhef

Gegevens

Reactie

Naar overzicht