Velden zijn niet correct ingevuld

Behoefte aan een luisterend oor?

Als je een probleem hebt en je komt er zelf even niet meer uit, dan kun je terecht bij maatschappelijk werk. Ook in deze rare en onzekere tijden van corona

Ivm de geldende maatregelen van het RIVM voeren de maatschappelijk werkers op dit moment alleen telefonische gesprekken.

Dus wanneer je in deze tijd behoefte hebt aan een luisterend oor of een steuntje in de rug, dan kun je contact opnemen via: maatschappelijkwerk@impulsaaenhunze.nl of bellen met Impuls: 0592 245924.

Vervolgens neemt een maatschappelijk werker contact met je op.

Maar ook voor vragen die niets met corona te maken hebben, kun je natuurlijk terecht bij het maatschappelijk werk. De medewerkers van Impuls bieden een luisterend oor en helpen je bij het zoeken naar een oplossing. Wij bieden kortdurende hulpverlening bij psychosociale, relationele en materiële problemen, of bij een combinatie daarvan. Bij onder andere de volgende vragen kunnen wij ondersteunen:

  • Heb je problemen met jezelf, bijvoorbeeld weinig zelfvertrouwen, angst, overspannenheid of een gevoel van eenzaamheid?
  • Zijn er spanningen in de relatie met jouw partner, kinderen, ouders, buren of familieleden?
  • Vind je het lastig een ingrijpende gebeurtenis te verwerken, zoals het verlies van een partner, het verlies van werk of ben je slachtoffer van geweld?
  • Heb je geldzorgen?
  • Heb je vragen over de opvoeding van de kinderen?
  • Vraag je je af hoe verder te leven met een handicap of langdurige ziekte?

Iedereen kan kwetsbaar zijn en wij willen je helpen om in jouw situatie je mogelijkheden te ontdekken en te ontwikkelen.

Voor vragen en/of informatie kun je contact opnemen via: maatschappelijkwerk@impulsaaenhunze.nl of bel met Impuls: 0592 245924.

Vervolgens neemt een maatschappelijk werker contact met u op.

 Gegevens


Aangeboden door
Maatschappelijkwerk - Impuls

Reactie sturen naar de aanbieder

Hoe wilt u reageren?

Organisatiegegevens

Naam & aanhef

Gegevens

Reactie

Naar overzicht