Velden zijn niet correct ingevuld

De Tafel van samen eten & samen koffie drinken

Samen eten verbindt.

Samen eten is een gemakkelijke en leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten, of elkaar beter te leren kennen. Daarom organiseert Vereniging de Hamerlanden de Tafel van samen eten. Iedereen (ook wie niet in Kostvlies woont) kan heel gemakkelijk meedoen. Samen maken we er een feest van!

De Tafel van samen eten is een initiatief van Vereniging de Hamerlanden. Dit is een vereniging die zich onder andere inzet voor het vergroten van de sociale cohesie. Zij is zich ervan bewust dat sociale contacten niet voor iedereen vanzelfsprekend zijn en dat het gevoel van alleen zijn ook in onze omgeving een maatschappelijk probleem kan zijn.

Wanneer:

De eerste woensdag van de maand bent u om 18.00 uur welkom aan de Tafel voor samen eten in de Brasserie van de Semslanden Nieuwe Dijk 1 Gasselternijveen. De kosten zijn € 14,-  (inclusief een kopje koffie of thee). De keuze is een vlees- of visgerecht.

Opgave één week van te voren bij Ariën Doijer:  mail: a.doijer@dehamerlanden.nl of telefoon: 06-25023052 (ook te bellen voor eventueel vervoer naar het samen eten).

De eerste maaltijd is woensdag 6 februari.

Kopje koffie met een buurtgenoot?

Ongedwongen een kopje koffie drinken met een buurtgenoot? Dan is hier de gelegenheid. Zet het gewoon in de agenda, elke derde woensdag van de maand kunnen we elkaar ontmoeten om 10 uur in Brasserie de Semslanden. Opgave is niet nodig, afrekenen van de consumptie wel.

We starten op woensdag 20 februari!

 Gegevens


Aangeboden door
Vereniging Hamerlanden

Reactie sturen naar de aanbieder

Hoe wilt u reageren?

Organisatiegegevens

Naam & aanhef

Gegevens

Reactie

Naar overzicht