Velden zijn niet correct ingevuld

Muziek-pianodocente wil pianoles geven!

Iryna studeerde conservatorium in Oekraine en heeft 30 jaar ervaring als piano-docente. Zij heeft zich beziggehouden met methodisch pianoles geven (kinderen en volwassenen) en het ondersteunen van jonge docenten. 

Iryna is op zoek naar een betaalde baan als pianodocente. Zolang zij echter geen baan heeft wil zij zich ook inzetten voor kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen.

Met zang en ritme wordt bekeken of uw kind aanleg voor muziek heeft. Deze aanleg (muziekgehoor) is belangrijk voor het kunnen volgen van de lessen.

De lessen bestaan eerst uit samen zingen en samen spelen. Daarna wordt de overstap gemaakt naar het toetsenbord van de piano. Het is de bedoeling dat kinderen thuis oefenen. Dit kan ook bijvoorbeeld op een keyboard. 

De piano-lessen duren 30 minuten en worden op de vrijdagmiddag (vanaf 14.00 uur) gegeven bij Impuls, Schoolstraat 1, in Gieten.

Wanneer de reiskosten (op basis van openbaar vervoer) worden vergoed is het voor haar eventueel ook mogelijk om buiten de gemeente Aa en Hunze les te geven.

Heeft u (uw kind) belangstelling of wilt u meer weten? Vul dan onderstaand formulier in en stuur dit op.Gegevens


Aangeboden door
Door een privé persoon (gegevens zijn bij ons bekend).

Activiteiten
Creatief / Activiteitenbegeleiding, Overig

Doelgroepen
Kinderen, Jeugd en jongeren , Ouderen, Andere culturen

Dagdeel
Overdag, ’s avonds

Sectoren
Onderwijs, educatie en voorlichting

Reactie sturen naar de aanbieder

Hoe wilt u reageren?

Organisatiegegevens

Naam & aanhef

Gegevens

Reactie

Naar overzicht